Året 2013 och återblick 2012

Många har skrivit om sina mål för 2013 och reflekterat över förra årets mål. Nu är det min tur att i korthet sammanfatta förra året och sätta upp några personliga mål för 2013

Mål och händelser 2012

Jag började faktiskt skriva ner mina mål förra året, men publicerade de aldrig. Kort sagt var jag för dålig för de mål jag satte upp, misslyckades med de flesta. Men det hände lite saker ändå.

Huset på ÖlandI Oktober 2012 köpte jag och min sambo My ett hus på Öland. Detta var ett väldigt stort steg och allt gick väldigt snabbt. Att lämna Kalmar för landet och Öland känns fortfarande väldigt bra och jag trivs väldigt bra i huset.

En annan händelse som påverkade mitt liv mycket var att jag och Joacim Ståhl gick skilda vägar i september. Det var väldigt konstigt och ovant att efter nästan 10 år med företag och olika projekt tillsammans plötsligt stå där själv, ingen att diskutera eller bolla idéer med.

Annars var det företagsmässigt ett ganska händelserikt år. Rekordmånga anställa i början på året för att sedan sluta året med rekordnågra anställda. Hela året var ganska svajigt och det hände mycket på bevakningsmarknaden och med mobila hemsidor.

Mål 2013

Trots att snart en månad har passerat av året tänkte jag ändå sätta upp några mål för året.

 • Klara Blogg100
 • Läsa 8 böcker – detta skulle jag även klara förra året men misslyckades grovt, läste endast en bok, Born To run. [Två böcker lästa hittills. Firman och Crush It!]
 • Bygga en webbapplikation i Zend Framework 2.
 • Springa 50 mil
 • Få igång två webbprojekt utöver Mobiena och SocialAgent. [Lanserat bomullochlinne.se]
 • Bli bättre på att följa beslut man tagit (Svårt att mäta)
 • Staka ut en väg för SocialAgent och Mobiena
 • Få till en ny webbsida för Mobiena
 • Arbeta mer med SEO för Mobiena
 • Semester utomlands

År 2013 kommer bli ett ganska tufft men väldigt roligt år rent företagsmässigt.

Privatlivet 2013 kommer bli riktigt roligt, satsa på en trevlig semester samt att arbeta med huset och fixa i trädgården.

3 Replies to “Året 2013 och återblick 2012”

 1. Härligt med klara mål som du kan mäta & kämpa emot. Dock så saknar jag ett tidsmål på milen vilket jag kan erinra att du haft som mål sedan tidigare och även haft som utmaning mot någon annan 🙂

  Ska bli spännande att följa och jag hoppas att man får läsa uppföljningposter under året om när mål uppnårs. Kör i vind!

 2. Sitter och klurar ut mina mål inför detta året. Är sent ute känner jag då en månad snart gått. Men bättre sen än aldrig.
  Har varje år som mål att läsa fler böcker. Eftersom jag älskar att läsa. Förr läste jag minst 4 böcker i veckan. Idag knappt en om året. Skärpning på det!

Din kommentar eller åsikt