Baronen ändrar inriktning och inleder samarbete

Uppdatering: Detta var givetvis ett april-skämt. Några gick faktiskt på det, vilket var extra roligt. Detta är alltså inte sant och jag ska inte lägger ner Utomic.

Under gårdagen hade jag både mail och telefonkontakt med centrumledaren för Baronen Köpcenter här i Kalmar. Hon hade lite spännande idéer angående köpcentrets satsning på Internet.

Huvudsyftet var att starta upp en webbplats bredvid den officiella webbplatsen baronen.se. Det är här Baronen.org kommer in i bilden. Baronen.org kommer bli någon form av organisationskatalog för de företag som är verksamma i köpcentret, det är första delen. Den andra delen är att baronen.org kommer bli en kommunikationsplattform för företag som vill utöka sin närvaro i sociala medier. Detta innebär att användare kan använda nya baronen.org som ett verktyg i sin kommunikation med vissa företag.

Jag kommer inte bara att bidra med domännamnet utan jag kommer fortsätta arbeta med baronen.org, jag kommer ta en roll som webbstrateg och konsult, riktigt spännande. Detta innebär att vårt företag Utomic HB kommer att läggas på is en tid framöver.

Baronen.org kommer alltså helt ändra inriktning och försvinna i sin nuvarande form. Arbetet med nya baronen kommer inledas i början av maj och öppna under sommaren 2010.

Önska mig lycka till.

5 Replies to “Baronen ändrar inriktning och inleder samarbete”

Din kommentar eller åsikt