Baronen har bytt webbhotell

Den här posten kan tyckas tråkig men skriver den som en försiktigtighetsåtgärd och hoppas ni har förståelse ifall konstiga fel uppstår.

419970_33314492Jag har äntligen tagit tag i saken och flyttat baronen till ett nytt webbhotell. Det var över ett år sedan jag flyttade förra gången, då var det från Proinet och denna gång är det från Loopia. Baronen har legat på Loopia ett tag nu, och enligt min mening har det bara blivit sämre och sämre, långa laddningstider och seg MySQL server.

Idag har jag alltså flyttat från Loopia och till Oderland, enligt mig det bästa svenska webbhotellet idag. Jag klarade av flytten utan större problem. Jag har dock inte hunnit kontrollera allt än, till exempel mina demos och källkodsfiler, kan hända att någon länk är trasig.

Jag skulle uppskatta att du kontaktar mig om du hittar något som verkar konstigt eller eh fungerande.

3 Replies to “Baronen har bytt webbhotell”

  1. Helt rätt beslut. Gillar Oderland skarpt och kan bara instämma med att Loopia blir bara sämre och sämre. Hade samma känsla med Crystone som jag avslutade för 2 veckor sedan och inte heller det var smärtfritt.

Din kommentar eller åsikt