Baronen i rampljuset

Sedan jag lanserade den nya versionen av Baronen och bytte inriktning har det hänt en del kul. Den nya designen har blitvit listad i två CSS-gallerier, vilket är mycket trevligt. De två gallerierna sidan blivit listad i är CSS Brigit och CSS Star. Kanske inte de största men ändå kul.

Besökarantalet har också växt i ganska stadig takt, ca 200% enligt Google Analytics. Vad gäller trafikkällorna är det nästan 50% från hänvisningswebbplatser (Tack Pusha) och 40% från sökmotorer.

Prenumeranter på RSS-flödet har också ökat med ca 10 personer. Pendlar mellan 38 och 46 just nu.

Nya Mål

Jag har inte tänkt att sätta upp så många nya mål mer än att jag satsar på att ha 100+ prenumeranter på mitt RSS-flöde innan 2010. Annars tänkte jag fortsätta skriva guider med inrikning mot PHP. Nästa guide jag tänkte skriva är hur du hämtar ut hur många prenumeranter du har via Feedburners API.

2 Replies to “Baronen i rampljuset”

Din kommentar eller åsikt