Baronen 3 äntligen lanserad

De senaste veckorna har jag till och från skissat, designat och kodat den nya designen till Baronen.  Den uppmärksamma har kanske redan noterat att det har funnits en favicon på sidan ett par dagar redan. Men idag tar jag alltså steget från en ny favicon till en helt ny design, hoppas du gillar den.

Jag märkte på den gamla sidan att det blev lite rörigt och mycket innehåll här och där. Detta har jag försökt förbättra genom att använda en layout med endast två kolumner. Fokus nu ligger helt på posterna.

Annat som är nytt är nyhets/notisdelen, jag har länge velat posta korta allmänna webbnyheter och notiser med inte riktigt känt att de passat in. Jag har därför skapat en nyhets/notiskategori. Dessa poster kommer inte synas i vanliga listan utan presenteras ute i högerkolumnen. Jag hoppas själv att jag kommer använda detta nu och verkligen posta nyheter.

Tyvärr kanske det finns en och annan “bugg” på sidan som undgått mig, jag skulle därför uppskatta om du slänger in en kommentar nedan.

Nu när nya designen är på plats ska jag återgå till att skriva nya poster om webbutveckling, Internet och programmering.

8 Replies to “Baronen 3 äntligen lanserad”

Din kommentar eller åsikt