Bevakning av sociala medier

Som många kanske har förstått har jag den senaste tiden utvecklat SocialAgent som jag och Joacim arbetat länge med nu, detta är anledningen till att baronen hamnat lite i skymundan. Det har varit en hektiskt men väldigt spännande tid, och det är den senaste tiden vi har börjat se resultat av det vi utvecklat under denna tid.

Vad är SocialAgent?

Kort och gott är SocialAgent ett verktyg för att bevaka sociala medier på den svenska marknaden. Till skillnad från de flesta bevakningsverktyg som finns på marknaden idag är SocialAgent enbart inriktat på svenska och tjänster där svenskar håller till.  Målet med verktyget är att det ska gå snabbt och vara tidseffektivt att få koll på sin omvärld i sociala medier.

Nylansering av SocialAgent.se
Idag har vi lanserat den nya publika officiella sidan. Den förra sidan, “version 1” var ganska fattig och innehöll knappt någon information.

På den nya sidan har vi valt att lyfta fram produkten och de funktioner som finns. Det finns även möjlighet att anmäla sig till vårt nyhetsbrev eller beställa konto direkt online.

Vill du läsa mer eller se bilder på SocialAgent kolla gärna in nya webbplatsen och/eller läs mer på mediebevakare.

Beställer du ett SocialAgent konto innan 9 augusti så släng in en kommentar här så fixar jag 20% rabatt.

8 Replies to “Bevakning av sociala medier”

  1. Som du skriver finns en del andra tjänster, dock är de flesta inriktade på den internationella marknaden medan vi som jag skriver i inlägget är fokuserade på den svenska marknaden och svenska tjänster.

 1. Tack, vi famlar lite i blindo rörande sociala medier. Vi förstår kraften i seo och adwords osv. Men inte riktigt sociala medier. Kanske kan hjälpa oss förstå den delen bättre – vad kostar verktyget?

  1. Kraften med sociala medier ligger i snabbheten och möjligheten att föra konversationer med till exempel sina kunder, branschkollegor och övriga konsumenter intresserade av branschen. Vårt verktyg hjälper dig att fånga upp vad som skrivs om till exempel ett varumärke på twitter, svenska bloggar eller andra källor.

 2. Spännande! Att göra sin omvärldsanalys bra blir viktigare och viktigare i takt med att informations- och kommunikationskanalerna blir fler och fler. Verktyg av detta slag känns väldigt relevanta. Speciellt för företag.
  mvh / Håkan

 3. Gillar sidan skarpt måste jag erkänna 🙂
  Dock förstår jag inte om det enbart riktar sig åt företagskunder eller även privata kunder. Tänkte främst på priserna där eran light agent kostade hela 3900 kr vilket jag tycker känns dyrt. Men för företag är det helt klart överkomligt.

Din kommentar eller åsikt