Billiga domäner och webbhotell

Har du tänkt att köpa nya domäner eller teckna avtal på webbhotell är det rätt läge. Just nu är det väldigt mycket kampanjpriser, både på domäner och webbhotell.

Binero.se – Säljer just nu .se domäner för 10:- första året, köp så många .se domäner du vill!

FSData.se – Har sänkt sitt pris på .se domäner. Nu endast 45:- + moms, och är det deras ordinarie pris vid nyregistrering, år två kostar som vanligt 90:- + moms. FSData har nyligen lanserat en ny domänhanterare och i samband med det sänker de nu priset.

CityNetwork erbjuder sitt försklassiska webbhotell för endast 10 kronor i månaden. De erbjuder även .se domäner för 10:- första året. Erbjudandena gäller till sista mars.

Surftown har nu tokbilligt webbhotell för första året. Du betalar endast 1:- för hela första året. Har tyvärr ingen uppfattning om Surftown men de känns som de ryckt upp sig lite.

Har du något projekt som du funderat länge på, nu är det dags! Slå till på både domännamn och webbhotell och kom undan väldigt billigt! Själv har jag köpt ett gäng domäner som förhoppningsvis kommer bli något med.

Jag har bara erfarenheter från Binero och CityNetwork och tycker både de erbjuder bra lösningar och tjänster. Någon som har något att säga om FSData eller Surftown?

3 Replies to “Billiga domäner och webbhotell”

  1. Av min erfarenhet så är Surftown bra. Standard utbudet är likt Binero och Citynetwork.
    Ganska lika erbjudanden från alla tre också, Surftown har väl minst utrymme visserligen men sen igen har Binero sämts (läs: värdelös) PHP-minne (64mb).

    1. Ok tack för kommentaren. Får köpa ett hotell hos surftown och testa helt enkelt. 1:- kan man ju avvara

Din kommentar eller åsikt