Blandade godbitar från Baronen

Det har hänt en hel del sedan jag skrev förra gången. Två kurser har passerat i skolan, två nya står innanför dörren, två nya böcker ha trillat ner i brevlådan, en ny kamera är inköpt och Patrik verkar äntligen börjat blogga. Så kan jag kortfattat beskriva den senaste tiden.

ASP.NET och XML kurserna är nu avslutade. Hela ASP.NET kursen gick ut på att göra en blogg där jag fick ganska fria tyglar, dock skulle vissa krav uppfyllas, tex att ha med RSS-flöde och olika roller för användare.

Nu väntar två nya kurser, Actionscript och ett webbprojekt, mer om detta senare.

1590599098Det har även trillat in två nya böcker i brevlådan.

PHP Objects, Patterns, and Practice (ISBN 9781590599099)
Jag har endast hunnit läsa två kapitel, men helt klart verkar den bra och dyker ganska omgående in på ganska avancerade grejer.

Tjäna pengar på internet när du sover (ISBN 9789197746205)
Denna bok är skriven av Anders Sjöberg, i denna bok skriver han om hur man tjänar pengar på Internet medan man sover. Har skummat igenom den, var inga direkt nyheter, men den funkar helt klart som en inspirtionskälla.

nikon_d80Äntligen har jag köpt en ny kamera, det var några år sedan jag hade en digitalkamera och kände att nu var det dags. Det blev en digital systemkamera av märket Nikon D80. Är helt klart mycket nöjd och känns som en bra investering.

Den kanske största nyheten är att min gode vän Patrik Wall har börjat blogga. Patrik kommer blogga om tiden på HIK, webbutveckling och andra intressanta saker. Väl värt ett besök. Besök Patriks blogg.

Detta va som sagt en kort sammanfattning om senaste tiden.

Du missar väl heller inte att imorgon drar årets webbhändelse igång, 24 Hour Buissnes Camp drar igång i Stockholm imorgon klockan 12.

Din kommentar eller åsikt