Bomull och Linne fortsätter att ta placeringar

Jag och Niklas fortsätter utveckla vår affiliatesida Bomull och Linne. Igår när jag var tillbaka på kontoret efter en härlig påsk kollade jag Advanced Web Rankings och sedan skärtorsdagen har vi klättrat totalt 115 placeringar.

Vi jagar flera topp 10 placeringar och vi är på god väg. Jag kom på nu att det egentligen hade varit mer intressant att jämföra placeringarna med förra inlägget. Men på bara några dagar har vi tagit oss in på flera nya ord och klättrat på flera andra.

Jag är medveten om att vi även har åkt ut från vissa sökord som vi varit med på, till exempel lakan.

Det är i alla fall roligt när det går framåt och man inspirerar sig själv när man ser att arbetet ger resultat.

Bomull och linne

2 Replies to “Bomull och Linne fortsätter att ta placeringar”

  1. En uppföljning på det här snart? 🙂 Detta intresserar mig riktigt mycket och det är kul att läsa om folk som satsar hårt på den här typen av sidor. Spec nu när man vet hur det gått med RoligaPrylar.se också. 🙂

Din kommentar eller åsikt