Bomull och Linne klättrar i resultaten

Idag tänkte jag dela med mig hur det går för Bomull och Linne på Google. Jag har nämligen tagit ut en rapport ut Advanced Web Ranking. Jag har lagt upp ett antal sökord som jag följer just nu, bland annat är det kategorierna samt lite andra nyckelord. Jag låter skärmdumpen tala för sig själv.

Statistik i SERP

 

Jag är medveten om att det inte är några bra positioner vi har hittills men vi ska komma ihåg att sidan har legat uppe 1,5 månader samt att detta är statistik från de senaste 30 dagarna, och det måste anses som ganska ok?

Jag tycker det är extra roligt att vi ändå kommit in på lakan, påslakan, bäddset och badlakan. Kanske blir att köra ett extra ryck med handdukar, badlakan och morgonrockar nu när sommaren står för dörren.

Än så länge är det inga bra topp 10 positioner men jag har goda förhoppningar om att klättra ytterligare.

2 Replies to “Bomull och Linne klättrar i resultaten”

  1. Måste säga att ni har fått till affiliatesajten riktigt bra. Jag, som ändå har ett vant öga, var tvungen att klicka mig runt en stund innan jag insåg att det inte var en webshop. Eloge för det!

Din kommentar eller åsikt