Efterlyser verktyg för webbprojekt

Jag har planer på att skapa ett verktyg som hjälper mig att hålla koll på olika webbprojekt inom affiliate. Just nu använder jag någon blandning av vanliga dokument och excel. Problemet är att jag tycker det är svårt att få en bra överblick över alla sidor och vilka aktiviteter och åtgärder man har gjort på respektive sida.

Jag är inte riktigt klar på vad det är för verktyg jag söker men något som ger en enkel överblick över samtliga domäner, sidor, affiliate med mera.

Ni som arbetar med mycket affiliate och adsense, hur håller ni koll på era webbplatser och använder ni något verktyg för planera framtida innehåll, länkar och åtgärder? Ibland använder jag Trello för att kortsiktigt strukturera upp arbetet kring en sida men det är svårt att få en överblick över alla projekten.

Jag skulle uppskatta alla tips om befintliga verktyg som hjälper dig att hålla reda på projekt och sidor.

Din kommentar eller åsikt