Framtiden för Baronen

Tiden går fort när man har roligt. Det var nästan ett år (11 månader) sedan jag började blogga här på baronen.org. Jag är inte helt nöjd med det gågna året men jag har bara mig själv att skylla. Det jag är minst nöjd med är postfrekvensen som inte varit allt för hög, i snitt en post i veckan, vilket inte känns helt ok.

Till följd av den låga postfrekvensen har besökarantalet minskat en del. Framförallt besökare som kom från google har försvunnit. Dock har besök från andra webbplatser ökat. Här får jag en chans att tacka Joacim och Johan som har tillsammans skickat över 1.000 besökare.

En annan glad nyhet som gäller besökarantalet är att folk som prenumererar på mitt RSS-flöde har ökat. Just nu är det som läser baronen via RSS.

Hur ser framtiden ut för Baronen?

Eftersom det nästan gått ett helt år sedan jag startade bloggen har jag börjat tänka efter och planera lite smått för nästkommande år.

Baronen ska få ny design
Jag ska designa och planera om baronen, planen är att få bort lite av bloggkänslan och få till en mer portalliknande layout.

Fler inlägg
Som jag skrev tidigare har det varit alldeles för få inlägg, kanske till och med några tråkiga inlägg. Planen för kommande säsong är att skriva oftare, mer om programmering och publicera kodexempel.

Eventuella gästbloggare
Jag har även planer på att ta in lite gästbloggare som är sugna på att skriva en rad eller två.

Baronen tjänar pengar, eventuellt
Jag har tidigare funderat på att använda mig av diverse reklamtjänster på bloggen, för att eventuellt tjäna en krona extra vid sidan av studielånet. Anledningen till att det aldrig blivit av är att besökarantalet har varit för lågt. Förhoppningsvis ska mina nya tankar och planer göra det möjligt att tjäna pengar.

Jag ser väldigt ljust på nästkommande år, just vad det gäller baronen, och skolan för den delen.

Din kommentar eller åsikt