Google lanserar webbläsaren Chrome

Idag lanserade Google sin nya webbläsare som går under namnet Chrome. Efter ha använt Chrome någon timma så gillar jag den. Det är snyggt och enkelt uppbyggt, som vanligt när Google utvecklar något.

Den är värd ett försök, frågan är om man kommer lämna Mozilla och Firefox för att gå över helt till Chrome? Troligtvis inte, men man får ge det en chans.

En fördel som jag märkte direkt är att allt går mycket snabbare, detta är alltid trevligt. En annan fördel är att alla webbsidor jag kollat ser normala ut, detta bådar gott när det är dags att utveckla nya sidor.

Planerar att skriva en längre post om Chrome de kommande dagarna.

Ladda hem Chrome

 
Baronen i Chrome

 
“Ny flik” sidan, visar de sidor du besökt oftast.

4 Replies to “Google lanserar webbläsaren Chrome”

  1. Bör väl tilläggas att det endast är en betaversion. Jag kommer definitivt byta webbläsare, inte minst för att det går snabbare utan Chrome använder sig av samma grund som Safari, alltså WebKit. Helt ny javascriptmotor som ska bli väldigt spännande att se vad den presterar.

    Ett uppsving för webbläsarna helt klart!

  2. “favoritsidor” saken i ny-flik känns lite kopierad och stulen från operas “speed-dial”…. 😛
    måste ta test kör detta nya google verk nån dag snart =)

  3. Jag gillar Chrome ordentligt men upplever att jag ändå med jämna mellanrum måste starta upp Firefox för att jag saknar alla fina plugins. Har precis fått mig en EEE och där känns det som att Chrome skulle vara perfekt, Jag tänker framför allt på att kunna söka direkt i adressfältet eftersom det är lite tricky att behöva styra saker på EEE:n. Känns ju däremot inte som att jag vill installera Windows på en burk som matchar datron jag hade 1995 dock.

Din kommentar eller åsikt