Halva blogg100 avklarad

blogg100-logotypeIdag har det gått 50 dagar sen jag började utmaningen blogg100. Det har varit väldigt svårt och kvalitén på inläggen har ofta fått lida, även om jag inte märkt av att du som besökare är av samma uppfattning. Jag har även fått beröm och besökarantalet har stadigt ökat på bloggen, vilket måste betyda att ni gillar det jag skriver.

Jag är ändå nöjd med min insats och jag tycker blandningen av olika inlägg har varit bra, jag har fått in några inlägg om Bomull & Linne, lite SEO, lite programmering, några tips inom webbutveckling och även några reflekterande inlägg.

Jag tänker fortsätta nästkommande 50 dagar i ungefär samma stil och jag ska även försöka införa ett Follow Friday inlägg, det förra jag skrev blev ganska populärt.

Hoppas ni följer Baronen under ytterligare 50 dagar!

Din kommentar eller åsikt