Handlat.nu lanserat under 24HBC

Jag har under de senaste dagarna varit iväg på 24 Hour Buisness Camp. Evenemanget hölls på det flotta Yasuragi på Hasseludden i Stockholm.

Om jag sammanfattar hela evenemanget så var det riktigt grym och atmosfären var helt fenomenal. Utveckling, bra mat, fin anläggning, bra planerat och trevliga människor med samma intresse, det kan inte bli fel!

Handlat.nu

Tillsammans med Nicklas, Joacim och Erik byggdes webbtjänsten handlat.nu. Vi kallar det en backchannel för shopping. Det fungerar så att när du handlar något så kan du enkelt dela med dig av produkten i form av information, bilder och pris med mera. Detta för att andra ska kunna ställa frågor, se bilder och betyg.

Vi hann faktiskt med att beta av hela funktionslistan vi hade satt upp innan och det känns riktigt kul. Även om vi alla fyra inte har jobbat tillsammans på detta sätt tycker jag det gick väldigt bra och inga större incidenter inträffade. Vi har redan börjat planera en fortsättning för tjänsten och vi kommer eventuellt ändra inriktning.

Handlat.nu ligger live och du kan testa tjänsten.

På den officiella bloggen, 24hbc.com pågår nu en omröstning där den bästa tjänsten ska koras. Så gillar du handlat.nu och tycker det är en bra idé tycker jag att du ska rösta på handlat.nu. (I skrivande stund ligger vi på 5:e plats vilket känns jättekul)

Tack

Detta är bland det roligaste jag varit med om och jag vill tack alla som gjorde det möjligt, SSES, Ted, Yasuragi, alla sponsorer och Joakim för bra insats som konferencier.

Bilder från Yasuragi

Svslut
Slutsignalen

DSC_0011
Joacim och Erik

DSC_0032
Nicklas och Jag själv

DSC_0063
Erik presenterar Handlat.nu

DSC_0081

Avslutning

Jag har lagt upp fler bilder från 24hbc på flickr.

3 Replies to “Handlat.nu lanserat under 24HBC”

Din kommentar eller åsikt