Hängde in en 5a på javascripten

Som jag nämnt tidigare så har vi under de senaste veckorna haft ett sista projekt i javascriptkursen. Projektet gick ut på att skapa ett “skrivbord” med hjälp av javascript. Man kan öppna fönster, flytta och förstora, mitt innehåller också ett bildgalleri, en RSS-läsare och en “webbläsare”.

Idag redovisade jag alltså detta och hängde in maxbetyg. Känns riktigt skönt, avvaktar nu bara resultatet från tentan. Kan tillägga att detta var helt klart det roligaste projekt vi haft, men visst, ibland har jag blivit riktigt frustrerad när saker inte fungerar jag vill. Men så är det väl med all programmering.

Slänger med lite skärmdumpar från mitt skrivbord också. Enjoy!

Desktop Screen 1 Dekstop Screen 2 Screen 3

One Reply to “Hängde in en 5a på javascripten”

  1. Hej, läser om ditt javascript projekt med skrivbord, har själv precis avslutat en javascript-kurs där vi jobbat med “draggable” fönster m m. Lägg gärna upp en länk till ditt javascript-skrivbord.

    mvh T

Din kommentar eller åsikt