Hemtenta och Laboration

Äntligen säger jag bara. Senaste veckan har innehållit mycket pluggande. Hemtentan i Människa Data Interaktion har varit ganska tuff och tagit ganska mycket tid. Så tidigare idag skickade jag äntligen in den. Nu återstår det och se om jag klarade mig, känns dock som om det inte är några problem att få godkänt.

Hade också en laboration i CSS som ska vara färdig imorgon, mycket pillande och mycket testande med den. Det jag hade mest problem med va att lyckas få in Internet Explorer 7.0 i Quirks mode för att demonstrera det så kallade “Box model problem”. Men lyckades också lösa detta.

På torsdag ska också projektbeskrivningen vara inne, så om du har något tips om vad jag ska göra för webbsida så kom med förslag.

Nu har jag kvällen ledig och nu blir det lugnt en stund. Eventuellt skriva något seriöst i bloggen.Vem vet, kanske kommer ett inlägg till inatt.

Din kommentar eller åsikt