Hipp hipp Hurra – Baronen.org 1 månad

Tro det eller ej men idag har baronen.org legat uppe en månad, 30 dagar. Lyckats hålla ett snitt på 0.87 poster om dagen, vilket är nästan en post om dagen vilket är mitt mål. Jag tycker också jag har hållt mig inom ämnet hyfsat, det är dock ganska svårt att sväva iväg.

Jag har skrivit lite om skolan, användbarhet, tillgänglighet och delat med mig av lite tips. Dock har det varit lite dåligt med kommentarer i bloggen men förhoppnigsvis kommer det. Den som kommenterat mest den gångna tiden är min kära vän Joacim Ståhl som driver advertiser. Tack för alla kommentarer.

Jag skulle uppskatta lite kommentarer i denna post om vad ni tycker om bloggen så här långt.

Jag avslutar med att säga grattis till mig själv.

One Reply to “Hipp hipp Hurra – Baronen.org 1 månad”

Din kommentar eller åsikt