Idag börjar blogg100

Idag drar jag och många andra bloggare igång med #Blogg100. Det innebär ett inlägg om dagen under 100 dagar.

Från början tyckte jag det var en mycket bra idé, när jag sedan började fundera kände jag att  det kommer snarare bli kvantitet istället för kvalité. Sen tänkte jag om igen och började fundera på fördelarna och varför jag ska köra ett sådant här projekt.

Det finns en del fördelar med att köra Blogg100.

  • Hitta inspiration till att skriva mer, skriva bättre inlägg och utöka och förbättra bloggen
  • Bli bättre på att skriva och kanske till och med bli bättre på att skriva utan att arbeta för mycket med texten utan bara köra på
  • Baronen.org blir mer uppdaterad och får mer innehåll vilket är positivt för Google och andra sökmotorer.
  • Det blir av att man skriver inlägg man går och funderar på men aldrig får tummen ur
  • Bli mer delaktig och aktiv på andra bloggar som också kör blogg100

Jag hoppas att jag under dessa 100 dagar kommer ha hittat mer inspiration och glädjen i att driva en aktiv blogg. Det andra positiva är att när dessa 100 dagar har gått så är vi i slutet av April och det är härlig vår.

One Reply to “Idag börjar blogg100”

Din kommentar eller åsikt