Inspirerande affärs & IT-böcker

Jag har som mål att läsa 8 böcker i år, gärna fler. Jag börjar läsa väldigt många böcker, och ofta läser jag ca. halva boken och sedan glöms den bort, även att de oftast är väldigt bra, intressanta och inspirerande.

Jag har några böcker redan nu som jag har tänkt att läsa alternativt läsa klart. Men jag mottar gärna tips om bra och inspirerande böcker inom teknik eller affärer, men även tips på skönlitteratur mottages.

De böcker jag har på min lista att läsa är:

0061709719

What Would Google Do?

Har läst en tredjedel av denna bok och den är väldigt inspirerande och den får en att tänka till. Du hittar boken här, 161:-

 

 

 

0061914177

Crush It

Denna bok har jag faktiskt läst en gång redan, men den ska jag läsa igen i år, jag tycker den var väldigt inspirerande och man får verkligen lust att arbeta och skapa nya projekt. Skriven av Gary Vaynerchuck.

Finns här för 127:-

 

0061914185

The Thank You Economy

En annan bok av Gary Vaynerchuck. Har inte läst den men det verkar väldigt intressant och inspirerande. HIttar den här för 151:-

 

 

 

Jag tar gärna emot tips på andra böcker? Vilka är dina favoritböcker inom genren? 

Jag gillar Nicklas Bokhylla som han har på sin blogg, tanken har slagit mig att också visa upp min bokhylla, kanske finns fler som vill dela med sig? Kanske bygga ett plugin som hämtar info från ISBN samt pris?

Din kommentar eller åsikt