Jag fyller 24

Ännu ett år har gått sedan jag skrev detta inlägget. Då fyllde jag 23, och nu har alltså ännu ett år passerat. Jag är helt klart nöjd med det gångna året och det har hänt en hel del, även om det skulle kunna hänt mer.

Är det någon som känner för att ge bort en födelsedagspresent så tar jag gärna emot, kanske en länk? en domän? eller något annat kul.

12 Replies to “Jag fyller 24”

  1. Man får ta gratulera den stora BaronOfSweden på den stora dagen.
    Tycker det vara ett ganska roligt initiativ att fjäska efter presenter här… Ska kolla vad jag hittar för något i förrådet som jag inte vill ha.

  2. Vad bra du skriver för att “bara” vara 24. Jag förväntade mig någon i fyrtioårsåldern. Kul att läsa om allt ni har för er, och grattis på den 25-årsdag som stundar om några veckor då! Mvh, Martin

Din kommentar eller åsikt