Jag söker ny utmaning!

Mycket spännande har hänt under det senaste halvåret, bland annat har jag gift mig med min underbara sambo, vilket även innebär att jag har bytt efternamn. Nu heter jag Andreas Kihlberg, vilket känns ganska ovant men samtidigt väldigt roligt.

nyutmaning

Det andra som hänt, eller händer, är att jag söker nya utmaningar som konsult eller anställd inom webbutveckling. Den sista augusti avslutar jag mina åtaganden hos WebReady. Det har varit ett roligt och lärorikt år men nu är det dags för mig att gå vidare och söka nya utmaningar.

Den 1:a september kommer jag vara tillgänglig 100% för uppdrag inom Frontend, PHP och webbutveckling.

Är du nyfiken på mig, mina kunskaper och erfarenheter besök gärna nyutmaning.nu för att läsa mer eller kontakta mig.

Notis: Jag heter nu @khlbrg på Twitter.

 

 

2 Replies to “Jag söker ny utmaning!”

  1. Lycka till med jobbsökandet. Du skall inte satsa på webshop med försäljning? Kolla in en av mina site signimport.se där vi har allt på lager redo för att dropshippa. Mvh Martin

Din kommentar eller åsikt