KalmarCamp 09

kalmarcampÄven om det var en tid sedan är nu KalmarCamp 09 till ända. Både jag och Joacim är nöjda och jag tror även att resten av deltagarna är mycket nöjda med hela evenemanget. Som jag har skrivit innan blandades  utvecklandet med en rad olika föreläsningar, detta tycker jag fungerade mycket bra. Vi sände även hela KalmarCamp live via bambuser och hade relativt många visningar, dessa finns att se på kalmarcamp.se.

Även lokaltidningen Barometern dök in för att intervjua oss om Kalmarcamp, journalisten intervjuade även ett deltagarpar, Patrik Wall och Henrik Magnusson om deras tjänst minmustasch.se. Här kan du läsa hela artikeln.

Jag vill också passa på att tacka våra sponsorer, alla föreläsare och ett stort tack till Johan Leitet som styrde och hjälpte till med lokaler, Internet och mycket mer. Snart är det också dags att börja planera nästa KalmarCamp och då hoppas vi på fler deltagare och många roliga ideeér. Vill du läsa mer och se bilder från evenemanget kan du gå in på officiella bloggen, kalmarcamp.se.

One Reply to “KalmarCamp 09”

Din kommentar eller åsikt