KalmarCamp 2009 nalkas

kalmarcampNu är det snart dags för andra upplagan utav KalmarCamp. Lördag 28 mars kommer vi dra igång evenemanget i Högskolan i Kalmars lokaler. En nyhet för denna upplaga är att vi har bjudit in olika personer som kommer föreläsa inom olika områden. Detta dels för att ev. få ny inspiration och dels för att få en paus i sitt kodknackade och samla tankarna.

För att deltagarna på KalmarCamp ska komma igång men även driva tjänsterna vidare efter evenemangets slut har vi lyckats knyta en sponsor till evenemanget, nämligen Oderland. Oderland kommer sponsra med webbhotellskonton, men även rabatterat pris på domännamn. Lär mer om Oderlands verksamhet nedan.

Sponsorer

Oderland
Oderland erbjuder webbhotell och servrar. Mina tidigare erfarenheter av Oderland är att deras tjänster alltid håller hög kvalité och jag kan varmt rekommendera detta företag.

MrGizmo
MrGizmo är en nätbutik som har specialiserat sig på mobiltelefontillbehör, mobiltelefoner, roliga gadgets med mera. Vad MrGizmo sponsrar med är fortfarande en hemlighet och det kommer avslöjas under evenemangets gång.

Samarbetspartners

Högskolan I Kalmar
KalmarCamp 09 anordnas i samarbete med Högskolan i Kalmar. Vi är mycket tacksamma för detta då HIK har hjälpt till och står för mycket av det praktiska.

Drivhuset
Drivhuset kommer vara på plats under delar av evenemanget för att stötta och agera bollplank åt deltagarna. De kommer även hålla en föreläsning under söndagen.

Övrigt

Det finns fortfarande platser kvar så passa på att anmälda dig redan nu, innan det är försent. Anmälan skickas till kalmarcamp@gmail.com eller läs mer på kalmarcamp.se.

Läs mer om KalmarCamp hos Joacim, Nicklas Jarnesjö och Johan Leitet

Din kommentar eller åsikt