Köp grafik från Graphicriver

GraphicRiver

För oss programmerare kan det vara en riktig utmaning när det är dags att designa webbsidor, logotyper eller grafik. Jag tycker själv att det känns väldigt tidskrävande och det tar tid att ta fram en design. Men till mina senaste projekt har jag hittat en trevlig tjänst från Envato, nämligen Graphic River.

 

Jag har tidigare använt Themeforest där man kan köpa färdiga WordPressteman, HTML-sidor eller mallar i PSDformat. Men på Graphic River finns grafikresurser i form av Photoshop-actions, logotyper, bakgrunder och mycket mer.

Jag har bland annat köpt Linen Generator för att göra trevliga och diskreta bakgrunder (likt denna på baronen).

Ska du göra en ny design, bakgrund eller logotyp kan jag verkligen rekommendera GraphicRiver där du enkelt kan köpa olika designelement för väldigt billig peng (mellan 2-10$).

Din kommentar eller åsikt