Laboration 5 i javascript färdig

Har idag lyckats göra klart den femte laborationen i javacriptkursen. Den gick ut på att validera ett vanligt formulär och att ge feedback till användaren under tiden denna fyller i formuläret. Måste säga att jag är mycket nöja med detta.

Det knivigaste och svåraste med denna labben va att vi inte fick använda “innerHTML” utan va istället tvunga att skapa nya element med hjälp av javascript. Det tog ett tag innan med fick koll på det. Annars har det rullat på, visst har man hittat buggar, fastnat på vissa moment men överlag tycker jag det flöt på ganska bra. Kom undan med ca 320 rader kod, ink. kommentarer. Naturligtvis går det säkert att minska antalet rader avsevärt, men hur som helst är jag nöjd. Jag kommer att lägga upp en länk till “applikationen” efter jag har redovisat den.

One Reply to “Laboration 5 i javascript färdig”

Din kommentar eller åsikt