Lämnat iPhone för Nokia

Ja du läste rätt och jag trodde själv aldrig att det skulle hända men efter två dagar med Nokia lumia 920 är jag inte besviken, tvärtom faktiskt. Känslan än så länge är att det är en riktigt bra telefon. Främsta anledningen till bytet är att jag ville pröva något nytt, och det händer inte mycket hos Apple. Hade jag köpt en ny iphone hade jag fyllt i mitt icloudkonto och min nya telefon hade varit som min gamla, det var helt enkelt dags för förändring. Jag återkommer förhoppningsvis med en längre post om lumia 920 och Windows phone 8.

2 Replies to “Lämnat iPhone för Nokia”

  1. Jag har själv aldrig ägt en Iphone, jag har alltid ägt en massa olika Nokia mobiler, jag har haft funderingar om att byta till ett annat märke, men det är svårt att byta till ett annat “främmande” märke som man inte är van vid, får väl se hur det går. Men Jag hoppas att du kommer med en längre post om Lumia 920, med lite bra och dåliga saker om mobilen.

Din kommentar eller åsikt