Lanserat nytt projekt – SuperHemsidan

1361527135_logoJag har i dagarna lanserat en ny webbplats, SuperHemsidan. Ja, namnet är ganska töntigt och jag vet faktiskt inte varför det blev det, jag ville ha hemsida med i adressen men därefter tog väl fantasin slut. Tanken var att kanske mer “Så här bygger du en superhemsia”, eller “Så här blir din sida en superhemsida.” Men det räckte inte hela vägen fram, det kan jag hålla med om.

Jag har två tankar med denna sida. Min första tanke var att lansera ytterligare ett affiliateprojekt. Men efter läst en speciell bloggpost och funderat så slog det mig att jag borde inte bara satsa på affiliate utan faktiskt försöka bygga upp en riktigt seriös sida kring webbutveckling för nybörjare.

Sidan kommer inte inrikta sig till folk som har god kunskap om hur man skapar en sida, sätter upp en blogg eller köper ett domänen utan sidan kommer riktiga sig till nybörjare eller personer som vill bli lite vassare och lära sig lite genvägar.

Jag tänkte försöka dela med mig av min kunskap under dessa år jag har sysslat med webben, jag tänkte berätta om fallgropar och vad man ska undvika.  Som sagt kommer nivån vara ganska grundläggande.

Det är ingen hemlighet att jag planen är att tjäna pengar på denna sida, jag har därför byggt upp en webbhotellsguide där jag berättar om min erfarenhet kring dessa webbhotell, jag har även lagt in böcker i vissa artiklar där man kan läsa vidare om ämnet. Planen är att se hur mycket pengar man kan tjäna på att arbeta med olika affiliateprogram inom detta område.

Jag återkommer sannerligen med fler inlägg kring SuperHemsidan.

Din kommentar eller åsikt