Lärare uppstigna från 40talet – Segt som sirap

Det händer inte allt för ofta att jag klagar på saker och ting, inte minst minst på människor. Men nu måste jag berätta hur irriterad jag är. Det är en lärare vi har i skolan som jag blir så fruktansvärt irriterad på.

När man går på högskolan vill man ju gärna ha lärare som anpassar sig och utbildningen till programmet, i detta fall webbprogrammering. Visst, han går igenom allt från grunden vilket blir riktigt drygt i längden, skulle vilja påstå att det är drygare än alla moderna diskmedel som finns. Känns helt enkelt som om han har anpassat sin utbildning mot pensionärer eller några som är helt lost vad det gäller datorer, tillexempel min mormor. Han blir själv förvirrad när han har mer än 2 stycken fönster öppna samtidigt eller när han navigerar runt i trädstrukturen i Windows.   Då märker man av irritationen i klassen, alla stampar med fötterna o knyter sina händer för att överhuvudtaget klara en hel föreläsning. Man vill bara ställa sig upp och säga till honom att nu får du fan lägga av!

Jag har dock hört att läraren ska vara riktigt duktig på andra områden, kanske är detta ämne vi har honom i inte hans “area of expertis”.  Men han är förmodligen lika seg i andra ämnen. Förhoppningsvis va detta sista kursen va hade honom i.

Din kommentar eller åsikt