Min Follow Friday

Jag har varit medlem på Twitter sedan 2008, mer eller mindre aktiv. Twitter är ett utmärkt sätt att diskutera sina intressen med likasinnade, och för mig har det blivit mer viktigt den senaste tiden. Jag tänkte därför, denna fredag till ära att tipsa som några personer på Twitter som jag tycker du ska följa om du är intresserad av programmering, internet och företagande.

Nicklas Jarnesjö – @jarnesjo – En vän som driver egen webbyrå i Kalmar. Väldigt ambitiös, seriös och är riktigt bra på Twitter, ett given människa att följa!

Jonas Eklundh – @sandmanNet – Sandman har funnits med mig länge, inte bara på Twitter utan jag har även följt sandman.net sedan många år tillbaka. En duktig kille som är bra att följa!

Andreas Wiklund – @awiklund – En legend inom webbvärlden. Andreas driver och utvecklar egan webbprojekt och är väldigt intressant att följa.

Magnus Bråth – @alfaMagnus – Gillar du SEO är det Magnus du ska följa. Kring honom händer det hela tiden grejer och han delar ofta med sig av guldkorn.

Marcus Olsson – @olsson – Webbprogrammerare som driver bloggen marcusolsson.me och postar mycket nyttigt och för bra diskussioner på Twitter.

Detta är veckans Follow Friday, och vem vet, nästa vecka kanske jag återkommer med fler.

7 Replies to “Min Follow Friday”

  1. Tackar o det största jag med! =)

    Kan erkänna att det var du, och den här bloggen, tillsammans med Nicklas Jarnesjö som som gav mig min första inblick i hur det fungerade på webbprogrammeringsprogrammet och fick mig verkligen intresserad. Ett program som jag sedan sökte till och tog examen ifrån. Lycklig ända sedan dess ? så tack! =)

    P.S. @olssonm heter jag förvisso på Twitter ? detaljer detaljer =)

Din kommentar eller åsikt