Mina Projekt

Tänkte skriva och berätta lite om mina projekt och webbplatser som jag driver idag. Dels för att någon läsare kanske tycker det kan vara intressant och dels för att någon kan få lite inspiration till egna webbplatser.

BildboxDen första webbplatsen heter Bildbox. Denna tjänst var från början tänkt för mig själv, att enkelt kunna ladda upp bilder kunde alltid vara bra. Jag utvecklade tjänsten vidare och den är nu öppen för alla.

Hela idén är att det ska vara lätt och att det ska gå snabbt. Här kan man alltså ladda upp bilder i formaten, jpeg, png och gif. Det hela funkar så att man väljer vilket format bilden ska beskäras i, här finns 9 olika alternativ. Sedan laddas bilden upp och man får välja vilket sätt man vill använda bilden. Antingen med med tumnagel, en länk sidan eller en direktlänk till bilden. Tjänsten används i dagsläget inte överdrivet. Prova gärna.

Nästa projekt började som ett projekt i skolan, Det är helt enkelt en webbplats som samlar snygga och välgjorda hemsidor. Syftet är att andra webbutvecklare ska kunna gå in och hitta inspiration och nya tankesätt. Sidan heter alltså DigitalSweet.net.

DigitalSweet

Det är mina projekt som ligger uppe just nu. Testa dem gärna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Din kommentar eller åsikt