Mitt boktips – Nytt WordPress plugin

Idag har jag påbörjat ett litet projekt som ska hjälpa och underlätta mina affiliateprojekt. Jag har börjat utveckla ett WordPress-plugin där man fyller i sina affiliateuppgifter till vissa bokprogram, till exempel Adlibris eller Bokus, i sitt inlägg lägger man sedan in en shortcode med ISBN-nummer till en bok som passar inlägget. Därefter kommer pluginet hämta priser, bild och recensioner från Amazon och givetvis lägga in dina affiliatelänkar.

Jag har tänkt mig att det kan se ut något som detta.

wordpress-my-book

Tanken med detta är att det ska gå väldigt snabbt att slänga in böcker relaterade till ämnet och förhoppningsvis kan man tjäna en och annan krona på detta. Vad tror ni om idén?

One Reply to “Mitt boktips – Nytt WordPress plugin”

  1. Tycker jag låter som en riktigt bra idé och absolut som något jag skulle kunna använda mig av. Gör det så att amerikanska marknaden kan använda sig av Amazon och det finns en ännu bredare marknad.

Din kommentar eller åsikt