Projekt Digitalsweet – Del 1

Jag har nu börjat komma igång med digitalsweet. Känns bra eftersom detta är ett projekt som ska vara avslutat innan sommaren. Det jag hittills har åstakommit är att moddellera min databas som ska vara grunden för hela webbplatsen samt börjat lite med administrationsdelen.

Jag har börjat få mer förståelse för hur det här man ASP.NET och femlagerapplikationer fungerar, vilket känns väldigt positivt.  Boken vi använder i kursen har hjälp mig mycket, inte minst när det kommer till databaskopplingar. Är du själv sugen på boken så heter den “Pro ASP.NET 3.5 In C# 2008“.

De nästkommande veckorna kommer jag tillägna till att jobba vidare på min applikation digitalsweet.net.

Idag märkte jag även en annan konstig sak, efter att ha legat mellan 2-5 i SERPen (Search Engine Result Page) på google på sökordet baronen så ligger jag i skrivande stund på 150 plats, väldigt märkligt. Får hoppas att det är en tillfälligt liten dipp.

5 Replies to “Projekt Digitalsweet – Del 1”

  1. Mycket projektande blir det nog i veckan. Bör kunna få ut en bra grund att arbeta vidare på inför sista veckorna nu. Angående SERPen så hade du bara en tillfällig dipp på “baronen” (plats 3 när jag sökte nu).

Din kommentar eller åsikt