Projekt Digitalsweet – Del 2

Nu var det dags för del 2 i min serie om Digitalsweet. Om du missade Del 1 finns den att läsa här.

Det har varit långa dagar i skolan de senaste veckorna, med bara nio dagar kvar till deadline så börjar faktiskt Digitalsweet ta form. Stor del av programmeringen är färdig, eller iallafall 75%. Det här med ASP.NET och MSSQL har börjat fastna och nu är det inga som helst problem att göra grundläggande frågor mot databasen.

Eftersom stor del av designen och programmeringen är färdig så tänkte jag idag bjuda på lite skärmdumpar av hur Digitalsweet är utformad i dagsläget.

Administrera Digitalsweet

En administrationssida är ett måste på en webbplats som digitalsweet. Här är det meningen att jag ska kunna redigera, godkänna och ta bort sidor, samt lite andra smågrejer som att lägga till kategorier.

Här kommer alltså lite skärmdumpar av just administrationssidorna.

Sneak Peak

Eftersom jag inte är helt nöjd med utseendet på övriga sidan så har jag tänkt att inte visa så mycket. Men sidan är ganska simpelt uppbyggd. Den skiljer sig dock ganska mycket från version 1.0. Jag använder också min egen skärmdumptjänst när jag visar tumnaglar på sidorna. Hittills fungerar den förvånasvärt bra om jag får säga det själv.

Detta va allt för Del 2. Jag kommer givetvis återkomma med fler poster allt eftersom utvecklingen fortlöper. Jag tar gärna emot feedback och synpunkter på utvecklingsarbetet.

Din kommentar eller åsikt