SEO träffen 2008 var lyckad

Denna posten kommer lite sent, men bättre sent än aldrig.

new_macbookHelgen som nyligen passerat har varit väldigt händelserik. Bland annat deltog jag, Joacim och Magnus på SEO Träffen i Stockholm som anordnades av Simon och Per.

Inte nog med det, jag har också bytt maskineriet från PC till Mac, vilket jag hittils är mycket nöjd med.

SEO Träffen ägde rum i centrala Stockholm. Där träffades ca 80 personer, alla intresserade av webb, SEO, internetmarkadsföring och Affiliate. Under dagen blev det fem föreläsningar, bland annat som Blackhat SEO, Länkar med hjälp av PR med mera. Mer om dessa olika föreläsningar och dess innehåll kan du läsa hos nikke som har skrivit en bra och djupgående post om dessa.

Det som jag tyckte va mest givande var att träffa och skaka hand med människor man bara stött på på Internet innan. Var trevligt att träffa er alla, även om det inte blev så länge.

Kvällen avslutades på krogen Nox där det blev mingel och en och annan öl.

På förmiddagen innan SEO träffen drog igång drog vi till Macoteket där jag inhandlade min första Macbook. Vad jag hittils kan säga, efter ha använt den i några dagar är att jag är supernöjd. Både gränssnittet och maskinen är helt klockrena, dock har jag lite problem med snabbknappar, var filer hamnar och lite andra grejer, men vill tro att jag börjar komma i fas på den punkten.

Jag börjar tror lite på uttrycket, once you go Mac, you never go back.

Andra som bloggat om SEO träffen är Jonny, Jonas, Nikke, Simon, Erik och Andreas.

3 Replies to “SEO träffen 2008 var lyckad”

Din kommentar eller åsikt