Socialagent är registrerat varumärke

Vissa av er läsare vet att jag och Joacim har sedan en tid tillbaka utvecklat en ny produkt. Vi har hittills varit relativt hemliga inte berättat särskilt mycket om produkten mer än namnet och branschen.

För nästan nio veckor sedan skickade vi in en varumärkesansökan till PRV och idag fick vi svar, namnet på vår kommande produkt är nu spikat till socialagent.

Detta var första gången jag eller Joacim ansökte varumärkesregistreringen och det lyckades, nybörjartur? Kostnaden för kalaset blev 1500:- och det var det värt. Även om ingen kommer försöka använda eller göra anspråk på namnet kan vi i alla fall stoltsera med en R-symbol bredvid loggan. SOCIALAGENT®

Nu ska vi bara utveckla färdigt produkten så pass mycket så vi kan öppna för test-användare i början av nästa vecka.

För övrigt kommer SocialAgent förmodligen vara ett stående inslag här på Baronen en tid framöver.

8 Replies to “Socialagent är registrerat varumärke”

  1. Riktigt roligt och se och det ska bli kul att se när Beta releasen kommer ut. Verkar onekligen intressant och det lilla jag har fått testa verkar riktigt lovande om jag får säga så mkt 🙂

  2. Måste bara säga att jag hyllar meningen “Även om ingen kommer försöka använda eller göra anspråk på namnet kan vi i alla fall stoltsera med en R-symbol bredvid loggan. SOCIALAGENT®”.

    Jag hade tänkt precis likadant!

  3. Shit inte dåligt att lyckas med varumärkesregistrering har hört väldigt många som fått avslag. Jag blev även förvånad att kalaset “bara” gick på 1500. Är det olika delar av varumärkesskydd man kan välja att ta med då antar jag och att det isf kan bli dyrare?

  4. Oj, dom har uppdaterat själva utseendet för det där beviset för registrerat varumärke. För 10 år sedan såg det mycket, mycket, mycket annorlunda ut.

Din kommentar eller åsikt