Sommaren 2009

Så här i mitten av sommaren 2009 känner jag att det är dags att uppdatera er om läget och vad som hänt den senaste tiden. Jag har nämligen endast varit ledig en vecka sedan jag slutade på HIK så det har hänt lite.

Nästan hela sommaren har vi lagt fokus på Utomic (Joacims och mitt nya företag) och kundjobb. Vi har slutfört totalt tre jobb och har två nya på gång in varav ett är riktigt spännande, dock handlar det inte så mycket om webbutveckling, utan snarare grafik och tryck. Vi har även börja komma på plats och känna oss ganska hemma på kontoret, även om vi sitter fyra personer på 14kvm. (Jag insåg precis att jag inte har skrivit om kontoret och inflyttningen på Kalmar Science Park här. Ta gärna en titt på Utomic Startup blog för att läsa vad som hänt på företagsbiten.)

office

Denna vecka har även jag och Nicklas dragit vårt strå till stacken gentemot Webbprogrammeringsprogrammet i Kalmar genom att ringa och välkomna de nya ettorna som ska börja i höst. Det har varit helt ok och jag önskar de nya ettorna stort lycka till och hoppas att de lär sig lika mycket som jag har gjort.

Om jag fortsätter lite på temat webbprogrammeringsprogrammet så startade jag den här bloggen för att skriva om mitt liv som student (jag tycker jag lyckades relativt bra). Denna tid är (tyvärr) över, så vad händer med bloggen nu? Min plan är att dela med mig av min kunskap, alltså skriva mer om webbutveckling, programmering och applikationer men även att behålla lite av det privata. Hur låter detta? Något speciellt ni vill läsa om?

One Reply to “Sommaren 2009”

  1. Trevligt att se en post från dig igen. Gillar ditt initiativ till att skriva om webbutveckling och dela med dig av kunskap och hur du ser på saker och ting och hur du tycker man löser det på bästa sätt. Hoppas det kan få dig att skriva lite mer frekvent så du får vara kvar på min Google Reader 🙂

Din kommentar eller åsikt