Söndag den 17 aug SEO Sunday

Jag har aldrig skrivit eller ens nämnt uttrycket SEO Sunday innan. Men nu är det dags. SEO Sunday innebär att folk inom SEO och Webbutveckling jobbar med något projekt, en ny webbplats, en bloggpost, en artikel eller vad som helst egentligen. Innan klockan 00:00 så presenterar man det man åstakommit vilket brukar vara riktigt spännande.

Hela grejen med SEO sunday började på mikrobloggtjänsten jaiku. Där folk märkte att alla satt och jobbade med olika projekt under söndagar. Detta har senare resulterat i SEO Sunday. Läs mer om SEO Sunday.

Efter X antal veckor var det min tur att göra debut. Det resulterade i en sida om bingo, främst om online bingo. Det var en hel del andra som deltog under denna söndag.

Jonny Elofsson drog igång en webbplats med inriktning mot frisörutbildning. Tanken är att tillhandahålla information om hur man bli frisör, få jobb som frisör eller öppna eget.

Stefan Nilsson drog igång sin tredje sida inom könssjukdomar, denna gången en informationssida om syfilis.

BlueCow är en blogg som startades av Nicklas Johansson, där bloggar han om egna webbprojekt och internetrelaterade ämnen.

Markus Jalmerot startade en webbplats som är ett alternativ till hans tidigare tjänst lokaler.nu, den nya sidan heter kontorsplatser.

Andreas Karlsson presenterade sin sida om en kör, Stavsjöventilerna.

Lev livet nu är en webbplats som presenterades av Anders Granström. Där hittar du information om upplevelser och arrangörer i Göteborg.

Kent Cederström presenterade en annan mycket bra sida, filmeriet.se. Här kan du skicka in din semesterfilm eller bröllopsfilm för redigering.

Marcus Eteus lanserade en köp och säljsida för katter, är du sugen på att köpa en katt kan du hitta en trevlig rackare här, sidan heter kattannonser.

Andreas Bard va lite kreativare än alla andra och lanserade två webbplatser. Den första va en fansite för David Archuleta och den andra va en sida där du kan spela sudoko.

Detta var alltså resultatet av SEO Sunday som pågick den 17 Augusti. Är du själv sugen att delta nästa eller någon annan söndag så är du välkommen in på jaiku, under kanalen #SEOSunday.

Din kommentar eller åsikt