Statistik för Baronen under blogg100

Det är snart 40 dagar sedan jag började med blogg100. Det har varit väldigt upp och ner, ibland har det känts väldigt roligt och ibland väldigt trist och meningslöst, men mestadels roligt och givande. Jag tänkte dela med mig av lite siffror från baronen.org.

Skärmavbild 2013-03-01 kl. 21.31.41Blogg100 startade 23 januari och det syns ökning av trafiken direkt.

Även antalet prenumeranter via RSS har ökar, i början av året hade jag ungefär 95 prenumeranter och idag ligger jag på 129, det är superroligt och det ger mig extra energi att fortsätta skriva.

Skärmavbild 2013-03-01 kl. 21.40.35Till höger ser du fördelningen av källor och det är ganska spritt. Hänvisningstrafiken kommer mest från bisonblog.se.

Min plan framöver är att planera inläggen lite bättre, jag vill försöka få fler inlägg med högre kvalité och inom just webbutveckling. Jag tycker själv det har varit lite spretigt i ämnena och jag måste planera bättre för att hålla en högre standard.

Jag tycker Blogg100 är väldigt roligt och det känns väldigt kul att skriva och dela med mig igen.

 

Din kommentar eller åsikt