Statistik för Oktober

Tänkte dela med mig av lite statistik för Oktober månad. Jag är ganska nöjd faktiskt, bloggen är ju ändå bara ca 1.5 månad gammal. Jag har bevakat statistiken med med tre olika statistikapplikationer, CyStats(WordPress statistik), Google Analytics och Awstats(Webbserver loggen). Resultatet skiljer sig en del faktiskt.

CyStats

Unika Besökare: 837
Sidvisningar: 1667

Google Analytics

Unika Besökare: 501
Sidvisningar: 1190

Awstats:

Unika Besökare: 417
Sidvisningar: 1155

Medelvärde:

Unika besökare: 585
Unika besökare per dag: 19
Sidvisningar: 1337

Det verkar helt klart som om CyStats räknar lite högt. Tror man helt klart ska lita på GA och Awstats. Awstat går ju efter loggen och borde vara ganska ok. Men som ni ser på medelvärdet så har jag haft 19 besökare per dag i Oktober. Jag är ganska nöjd med det.

Andra bloggar om: ,

Din kommentar eller åsikt