Tävling – Vinn en Google Wave invites

Nu har Google återigen skickat ut nya inbjudningar till Google Wave. Denna gång var jag än av de som fick en inbjudan att. Jag har under dagen testat tjänsten lite grann. Min första reflektion är tjänsten känns ganska buggig och jag har redan fått skicka en felrapport. Trots detta känns det som en kanontjänst, och många kommer ha nytta av den.

Jag fick även invites att dela ut till vänner och bekanta. Jag tänkte därför anordna en liten tävling där jag delar ut tre Google wave invites.

Vinn en Wave invite

För att ha chans att vinna en Google wave invite, ska du skriva en kommentar på denna post där du beskriver varför just du ska vinna.

Regler

 • Tre stycken invites delas ut
 • Skriv en kommentar här under och förklara varför just du ska vinna en inbjudan till google wave.
 • Tävlingen pågår till Söndag 25 oktober 2009, 23:59 då jag utser en vinnare.
 • Ändrar Google förutsättningarna för antalet inbjudningar eller förändrar något annat som gör att jag inte kan dela ut dessa invites avbryts tävlingen.
 • Enligt Google tar det ett tag innan inbjudan skickas ut, jag kan därför inte garantera att du får din invite direkt efter tävlingens slut.

Lycka till, och tipsa gärna dina vänner om tävlingen.

Tävlingen avgjord

Jag har nu utsett ut tre stycken vinnare. Jag har skickat ut ett mail till de tre som har vunnit, grattis

14 Replies to “Tävling – Vinn en Google Wave invites”

 1. Hej,
  Jag tycker jag ska få en invite för att jag:
  * Är först med att kommentera artikeln
  * Har utomic-bloggen i min RSS-läsare
  * Också bor i småland
  * Är jag grymt avis på alla som redan fått en invite!

 2. Går webbprogrammering , behöver väll inte säga mer ? 😀 Nej men skulle vilja testa det, hörde talas om det för någon dag sedan bara. Verkar väldigt intressant!

 3. Varför skulle jag förtjäna ett Google Wave-konto? Finns många anledningar, men man kommer inte på de bästa när man väl behöver dom, får göra ett försök 😀

  1) Jag funderar på olika lösningar där Wave kan användas och vill fundera ytterligare kring om lösningarna jag tänkt mig är möjliga, och om det finns bra dokumentation – kanske testa koda någonting enkelt själv.
  2) Jag gillar att beta-testa intressanta applikationer
  3) Ha ett konto så tidigt som möjligt är skitcoolt!

 4. Jag vill vinna för att jag tröttnat på Min Egen musiksmak – det tycker jag är ganska allvarligt så jag vill ha lite hjälp att hitta lite nya toner att lyssna på!

 5. Hejsan, Jag tycker jag ska få en google invite av dig.
  1)
  Jag pushade den här länken.
  2)
  Så jag får möjligheten att utveckla applikationer till Google Wave
  3)
  För det verkar roligt att leka med

 6. Jag sitter som webdirector på King i Sthlm och är otroligt intresserad av att få testa på den stora vågen. Detta särskilt för att så fort som möjligt försöka implementera tekniken i nya kampanjer på webben. Jag sitter just nu med Voddler och är inne i en riktig testa-allt-period. Sen är jag värsta snäll också. Om det skulle hjälpa.

 7. Jag letar invite till wave desperat eftersom jag vill testa wave i hop med versionshantering.
  Wave kommer att vara som en dynamisk anslagstavla med möjligheter att länka både maskiner och users men riktigt bra blir det inte förrän vi får en bra möjlighet att länka och forka merga waves!
  Därför vill jag få en invite av dig..
  ps tuffa medtävlare gamla klasskamrater…

 8. Hej,
  Tror du att en dinosarie kan få flytkraft av vågen? Då ska du ge mig en invite. Jag jobbar som konsult inom gammal teknik.: HP’s Open VMS , Pascal och Fortran om det säger dig något. Jag vill gärna testa detta senaste påfund av Google så att man någon gång får prova att göra något FÖRE många andra. Har lärt mig lite PHP och jag gillar verkligen din blogg. Drömmen är att rymma från Jurassic…

Din kommentar eller åsikt