The Startup Kids lanserad

För ett tag sedan skrev jag om The Startup Kids och hur viktigt det är med inspirationskällor. Nu är dokumentären lanserad, än så länge bara tillgänglig via Itunes i USA, Kanada, Irland, Storbritannien och Australien. Men håll ögonen öppna, för snart kommer filmen bli tillgänglig även i andra länder.

Vill du inte vänta kan du prova att använda till exempel programmet Netshade.

Andra personer att inspireras av är Dan vars butik RoligaPrylar nyligen fått ny majoritetsägare som satsar på 100M omsättning. Andreas Vural som startat Happy Plugs och verkar nu satsa i USA. Nyligen har även GetOsom lanserats och vilken lansering sen, artiklar och inlägg i flera stora publikationer, bland annat Engadget, SVD och många fler.

Hoppas du kan bli lite inspirerad och att morgondagen blir riktigt bra!

3 Replies to “The Startup Kids lanserad”

  1. Jag har letat som en liten tok efter att kunna ladda hem den här. Till och med försökt lura amazon och itunes med VPN utan framgång. Så vet du någonstans man kan få hem den utan att behöva vänta på europalanseringen så kan du ju hojta till!

    Den verkar riktigt bra!

    1. Absolut, tror jag provade att använda Netshade men det fungerade inte :/ Hittar jag en lösningen säger jag till

      1. Jag jagar efter den lite då och då och hojtar till om jag hittar den!

Din kommentar eller åsikt