The thank you economy

0061914185Idag kom det ett tillägg till bokhyllan, nämligen The Thank You Economy av Gary Vaynerchuk. Ser fram emot att börja läsa boken, hans förra bok verkligen var inspirerande och innehåll många bra idéer och tankar.

Gary är en förebild när det gäller att göra det man vill, arbeta hårt och utgå från den man är. När man läser andra böcker eller bloggar om eller av personer som driver företag och är förebilder pratas det ofta om hur man ska göra, vad man ska göra eller hur ska man vara. Varför ska man vara eller göra som någon annan? Det blir nog sällan bra. Att göra det man älskar och göra på sitt eget sätt borde väl vara det bästa för en själv? Återkommer med en recension om boken vid senare tillfälle. Vill du se mer av Gary hittar du en intervju uppdelad i kortare delar hos Inc.com.

One Reply to “The thank you economy”

  1. Ser fram emot recensionen av boken när du läst den. Gillar honom också fast jag i början tyckte han kan vara lite för mycket. Hans förra bok lyssnade jag på som ljudbok när jag satt på cykeln på gymet och kan verkligen rekommendera den.

Din kommentar eller åsikt