Veckans länktips ? Vecka 5

Nu har återigen en vecka passerat och den är återigen dags att presentera mina länktips för vecka fem.

Nicklas Jarnesjö har publicerat sin årskrönika för 2009, bättre sent än aldrig. I denna post går Nicklas igenom det bästa som hänt under 2009, där ibland när han startade sitt företag, hur det har gått med studierna och lite information om bloggen jarnesjo.net

Erik Pettersson tröttnade på förseningar från SJ och har därför lanserat den nya webbtjänsten försenad.nu. Här kan du fylla i hur mycket försenad du är samt sprida detta via Twitter och Facebook. Läs Eriks bloggpost om lanseringen.

Vem tror mest på iPaden? Nikke Lindqvist & co.  har den senaste tiden haft en undersökning uppe, syftet med denna unversökning var att ta reda på vilken grupp som tror på iPaden. Du kan läsa resultatet på Nikkes blogg.

Bloggen Econsultancy har publicerat väldigt intressanta siffror om sociala medier, främst om Twitter, Facebook och Flickr. Visste du till exempel  att hälften av alla Facebook användare loggar in varje dag eller att Twitter nu har 75 miljoner användare världen över. Onekligen instressant läsning.

Stora bloggpriset är ett pris som arrangeras Aftonbladet tillsammans med bloggportalen. Här delar man ut priser för bästa blogg inom olika kategorier som till exempel Mode, Sport och prylar och teknik. Stort grattis till alla som vann i respektive kategori.

Swedishfika har gjort en trevlig sammanställning över alla “skämt” om Apples iPad som uppkommit sedan lansering, här hittar du allt ifrån bilder till filmer.

Facebook lanserar HipHop för PHP. Jag har redan skrivit om detta men känner att den platser på denna lista igen. Facebook lanserar alltså en kodtransformator som omvandlar PHP-kod till C++ för att kompileras. Läs officiella bloggposten om lanseringen av HipHop.

Din kommentar eller åsikt