Verktyg för bash alias – AliasManager

Jag blev nyfiken på Apples nya språk Swift så jag testade att bygga en app jag funderat på ett tag, en app för att skapa och hantera bash alias. Tanken var även att släppa AliasManager i App Store men till min förvåning kunde man inte skicka in Swift-appar för OS X än, tyvärr. Istället la jag upp en webbplats för att presentera appen, den finns på aliasmanager.co.

Nuvarande version innehåller grundläggande funktionalitet för att skapa och hantera alias. Tanken är att förenkla för oss utvecklare som idag använder terminalen regelbundet. Målet är att det ska vara enkelt att skapa och få en översikt men även att dela med sig av sina favoritalias och synkronisera mellan olika miljöer, vilket kommer spara mig en hel del tid.

Kolla gärna in på AliasManager för mer information, skärmdumpar och en video.

AliasManager

Din kommentar eller åsikt