Vi lämnar 2007

Nu lämnar vi året 2007 och kliver in i 2008. När jag ser tillbaka på det gågna året så känner jag mig nöjd.

Under 2007 började jag också min resa som webbprogrammerare på högskolan i Kalmar. Denna utbildning känns helt rätt. Det var också i samband med att jag började denna utbildning som jag startade baronen. Ville helt enkelt ha någonstans att skriva av mig under utbildningen.

Vad har hänt under 2007 på baronen?
Inriktningen på bloggen har ju varit att skriva om vad som händer i skolan, vilka kurser vi läser med mera. Jag tycker själv att jag hållt mig ganska bra till den inriktningen, rapporterat med jämna mellanrum. Vad gäller besökarantalet under de drygt tre månaderna baronen har funnits så jag haft ca 1200 unika besökare vilket är ett snitt på 400 i månaden.

Jag har även fått tre stycken uppdrag från det nystartade blogvertiser. Ska väl erkänna att det blev man inte direkt rik på.

Vad kommer att hända 2008?
Jag kommer försöka skriva mer än vad jag gjorde i slutet av 2007. Jag kommer nog också försöka behålla samma inriktning på bloggen. Kanske även skriva mer konkreta exempel och tips om hur man gör diverse tillämpningar.

Vad händer i skolan?
Detta ämnet har ju varit lite av inriktningen så tänkte skriva om vad som händer just nu i skolan. Vi har ca två veckor kvar på de kurser vi läser just nu, Programmering med C# och Grafiska tillämpningar. För mig själv har det gått bra under dessa kurser, är nöjd med vad jag åstakommit och presterat.

Ha en riktigt fin nyårskväll och ett trevligt 2008.

One Reply to “Vi lämnar 2007”

Din kommentar eller åsikt