Videopost nummer ett

Jag tänkte testa det här med att videoblogga. Så idag har jag spelat in en kort liten video där jag tipsar om vänner som startat bloggar nyligen. Personligen tycker jag det är jättekul med video, och speciellt video på bloggar.

Detta var min första videopost så den är inte helt felfri, stämningen kan tyckas vara lite konstig och inte helt naturlig vilket förmodligen stämmer. Men ni känner till det gamla uttrycket övning ger färdighet.

Jag tänkte försöka spela in fler videoposter då jag känner att det är ett kul media att använda. Det skulle också vara kul att få in “gäster” i videon där jag kan diskutera med någon eller flera andra.

Jag hoppas även att fler bloggare följer efter och spelar in och publicerar egna videos.

Bloggarna som det snackas om i videon.

Ormen Bloggar
Patrik Wall
Robin Bengtson
Nicklas Jarnesjö
Mikko

10 Replies to “Videopost nummer ett”

  1. Tummen upp för fler videoinlägg. Nu vet jag inte hur det är på den svenska marknaden, men engelska bloggar försöker ofta använda sig av Youtube för att på så vis öka chansen att bli upptäckt av nya läsare.

Din kommentar eller åsikt