Webbprogrammerare med Högskoleexamen i Datateknik

I två år har jag läst webbprogrammering på Högskolan i Kalmar, ifall det är någon som har missat det. Men igår var dessa två år över. Jag har nu en högskoleexamen i Datateknik med inriktning webbprogrammering.

Dagen började med lite mingel för att följas av en traditionell fotograferingssession. Därefter var det dags att äta lite lunch. Efter lunchen började själva ceremonin där Johan Leitet, programansvarig höll ett mycket bra tal där han sa att vi är den sociala klassen och drog paralleller till att vi fungerar som en MVC applikation. Jag tror alla klassen kunde känna igen sig i talet.

Den tappra skaran av campus-studenter som är kvar är nog överlag mycket nöjda med dessa två år. Jag vill passa på att tacka de lärare som gjort utbildningen till det den är.

Tar emot diplomet
Tar emot mitt diplom av Johan under ceremonin

dsc_0384
Delar av klassen

dsc_0417
Nyblivna webbprogrammerare, Campus och Distans

Jag kommer förmodligen skriva en mer utförlig post om mina två år på HIK inom en snar framtid.

Vidare läsning

Läs mer hos barometern

2 Replies to “Webbprogrammerare med Högskoleexamen i Datateknik”

Din kommentar eller åsikt